Mobilane ontwikkelt en levert innovatieve groensystemen zoals kant en klare hagen, groene daken, groene wanden en groene gevels. Met vestigingen in de Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Zuid-Afrika en een uitgebreid dealer- en agentennetwerk, zijn de unieke kant en klaar groensystemen wereldwijd te vinden.

Met onze innovatieve en duurzame groensystemen zetten we ons in voor een groene, gezonde en duurzame toekomst. Groen voegt direct waarde toe, met positieve effecten op het klimaat, biodiversiteit, esthetiek, gezondheid en welzijn. Laten we samen bouwen aan een groenere toekomst!

Een groene stad voor Mobilane is belangrijk

Natuurlijke omgevingen spelen een essentiële rol in het welzijn van mensen en het behoud van onze planeet. Bij Mobilane geloven we sterk in het creëren van groene steden en streven we ernaar om stedelijke gebieden te transformeren in levendige, gezonde en duurzame omgevingen.

Een groene stad met groene gevels

De groene gevel MobiPanel is de nieuwste generatie verticaal groen van Mobilane. MobiPanel is speciaal ontwikkeld om toekomstbestendig en duurzaam bouwen nog toegankelijker te maken. Deze unieke modulaire groene gevel, met verwisselbare plantcassettes in twee maten, maakt het mogelijk om vlakke én ronde wanden een duurzame en levendige uitstraling en functie te geven Lees meer

Een groene stad met groene daken

MobiRoof ECO is een lichtgewicht groendaksysteem dat bestaat uit een sedumcassette gevuld met substraat. De sedumcassettes worden op eenvoudige wijze tegen elkaar geplaatst, waardoor direct een kant en klaar groen dak ontstaat. Het systeem is geschikt als extensief groen dak voor platte daken en daken met een hellingshoek tot 10 graden (20%) en blijft altijd herplaatsbaar.
Lees meer

Een groene stad met Kant & Klaar Hagen

De Mobilane Kant & Klaar Haag is een voorgegroeide haag in bak verkrijgbaar in verschillende maten en plantsoorten. De Mobilane Kant en Klaar Haag staat bekend om haar kwaliteit en duurzame productieproces. De haagplanten kant en klaar zijn gekweekt in een biologisch afbreekbare bak van kokosplano.
Lees meer