Innovatie, groen en duurzaamheid leidend bij Future Green City 2016

Van 29 november tot en met 1 december 2016 vindt de tweede editie van Future Green City plaats in de Brabanthallen s’-Hertogenbosch.
Vorig jaar bezochten maar liefst 2.175 bezoekers de eerste editie van Future Green City, een vakevent met als doel om een leefbare, toekomstbestendige stad te creëren. Innovatie, groen en duurzaamheid vormen de rode draad op het event, zowel op het beursgedeelte als in de theaterprogramma’s en workshops.
Ook de komende editie belooft weer heel interessant te worden. Met actuele thema’s en boeiende sprekers. Gespecialiseerde bedrijven en architectenbureaus zullen hun aanbod op het gebied van (ge)bouwen, water, groen, infra, energie en milieu presenteren tijdens het event.
Het vakevent is een initiatief van de verenigingen VHG en Stadswerk Nederland en dit jaar heeft VVM, netwerk van milieuprofessionals zich ook als initiatiefnemer aangesloten. Het ontwikkelen van en bouwen aan de groene, leefbare stad met toekomst vraagt een multi-disciplinaire aanpak. Future Green City wordt dan ook ondersteund door een uitgebreide adviescommissie bestaande uit gemeenten, kennisinstituten en vertegenwoordigers van stichtingen en (branche)verenigingen waarvoor het creëren van de stad van de toekomst van groot belang is.
Bron: futuregreencity.nl