Den Haag in de ban van de natuur

Op 23, 24 en 25 mei viert Den Haag voor de tweede maal het Fete de la Nature! Er zijn zo’n 50 activiteiten door heel de stad om te genieten van de natuur. Dit jaar is de tweede editie van Fête de la Nature, een internationaal festival. Op 23, 24 en 25 mei vieren we de natuur in heel Nederland. Fête de la Nature is een festival waarbij iedereen organisator en bezoeker is. Vorig jaar bezochten ruim 43.000 mensen de 291 Nederlandse evenementen tijdens de eerste editie van Fête de la Nature! Officieuze ‘hoofdstad’ was Den Haag met ruim 55 activiteiten en duizenden bezoekers.
Van een speurtocht naar kleine beestjes op de stoep, muziek in de tuin tot samen picknicken of natuurgedichten maken. Het Fete de la Nature biedt iedereen kans om op zijn eigen manier van de natuur te genieten.
De activiteiten zijn gratis te bezoeken en georganiseerd door onze medebewoners. Er is van alles te doen en te beleven. In Den Haag zijn een aantal ‘hotspots’ voor het Fete de la Nature, daar worden activiteitenprogramma’s georganiseerd.  Kijk voor meer informatie op www.fetedelanature.nl