Cursus Ambassadeur leefbare stad start 14 november a.s.!

Ambassadeur leefbare stad

Samen bouwen, inspireren, verbinden en realiseren

Van Hall Larenstein en NL Greenlabel hebben samen een cursus ontwikkeld, Ambassadeur Leefbare Stad. Deze cursus neemt in 9 dagen de cursist mee in integraal denken. Zowel docenten van VHL als uit de praktijk delen hun kennis. Omdat de cursist aan een eigen businesscase werkt (die men vooraf bespreekt met de begeleiders en als zodanig wordt gekenmerkt als eindmateriaal) heeft de organisatie waar de cursist werkzaam is, ook profijt van de opgedane kennis. Immers wordt al het geleerde direct in de praktijk gebracht.

De natuur de stad in brengen. Dat is gezond, goed tegen de overlast van hitte en water en geeft leefruimte voor mens en dier. Samen met zo veel mogelijk gemeenten in Nederland willen wij 1.000 ha nieuwe stedelijke natuur ontwikkelen. Zo zetten wij de sociale en economische waarde van groen op de agenda. Samen maken we de stad leefbaarder!
Bent u die inspirerende, verbindende, resultaatgerichte professional die deel wil uitmaken van een community die 1000 hectare nieuwe stedelijke natuur mee helpt ontwikkelen?
Let op er zijn nog maar twee plaatsen vrij!

Meer weten? Zie https://www.hvhl.nl/bedrijf/Training+en+Cursussen/cursussen-tenc/ambassadeur-leefbare-stad.html