Beter in het Groen dankzij nieuwe zoekfunctie

Mensen met diabetes, een hart- en vaataandoening, depressie of bijvoorbeeld een burn-out vinden nu nog makkelijker begeleid aanbod in de natuur. Beter in het Groen heeft een nieuwe zoekfunctie! Na een eerste zoekresultaat van het gezonde aanbod in de buurt kan met ‘verfijn zoekopdracht’ gezocht worden naar aanbod waar expertise aanwezig is voor de begeleiding van mensen met specifieke gezondheidsklachten of -beperkingen.
Beter in het Groen is er voor iedereen. Wekelijks melden nieuwe initiatieven zich aan, dus de kans om passend aanbod in de buurt te vinden wordt steeds groter. In de provincies Noord-Holland en Utrecht is de keuze het grootst met gemiddeld 13,4 en 17,5 initiatieven binnen 10 km afstand van de gemeente. Met dank aan de provincie Noord-Holland is de extra zoekfunctie mogelijk gemaakt. Hiermee is ingespeeld op een wens van patiëntenorganisaties en huisartsen om nog gerichter te kunnen zoeken.
Met de verfijnde zoekfunctie streeft Beter in het Groen ernaar om alle gezonde initiatieven in het groen nog beter in kaart te brengen en te laten aansluiten op de persoonlijke behoeften van de gebruikers.
Bron: beterinhetgroen.nl