Weert zoekt bedrijven en instellingen die rotondes willen adopteren

Weert is op zoek naar bedrijven en instellingen die een rotonde in de gemeente willen adopteren (sponsoren). In Weert zijn er achttien rotondes die in aanmerking komen. Voor bedrijven is dit een mooie gelegenheid om zich te profileren. En voor de gemeente is het een kans om de rotondes, die nu meestal sober en functioneel zijn ingericht, een mooi uiterlijk te geven. Het streven is om in Weert, als Groenste stad van Nederland, bijzondere en goed onderhouden groene rotondes te creëren.

De bedrijven in Weert kunnen vanaf 1 december markante zichtlocaties adopteren. Hiervoor schakelt de gemeente de firma De Rotondespecialist in. Deze firma neemt de inrichting- en onderhoudskosten van de rotondes over van de gemeente en sluit vervolgens contracten met bedrijven uit Weert voor een nieuwe creatieve inrichting en het groenonderhoud.

Groene parels
Het doel van de gesponsorde herinrichting van de rotondes is om van deze locaties groene pareltjes te maken. De gemeente bezuinigt op de onderhoudskosten en maakt tegelijkertijd een forse kwaliteitsslag qua inrichting en onderhoud van de rotondes. De bedrijven die een rotonde adopteren, tonen hiermee zodoende tevens hun maatschappelijke betrokkenheid en verbondenheid met Weert.

Bent u geïnteresseerd?
Bedrijven die interesse hebben om een rotonde te adopteren kunnen contact opnemen met De Rotondespecialist via tel. (030) 260 02 13, contact@rotondespecialist.nl of kijk voor meer informatie op www.adopteereenrotonde.nu. U vindt daar onder meer welke achttien rotondes in aanmerking komen voor adoptie.