Toyota plant 1000 bomen in Belgische luchthavenregio

Op 25 maart organiseerden Toyota Motor Europe (TME) samen met de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) en de gemeente Zaventem een plantactie. Werknemers en familieleden plantten een 1000-tal bomen  in de luchthavenregio

Sinds enkele jaren werkt de Vlaamse Landmaatschappij met diverse partners aan de verbetering van het landschap in de luchthavenregio. Het behoud van open ruimte, de verbinding van groengebieden en de inrichting van toegankelijke fiets- en wandelverbindingen richting Brussel en Leuven zijn daarbij van groot belang.

Verrijking van de lokale gemeenschap
Toyota Motor Europe is een van de partners van VLM die actief is op dit vlak. “Al in maart 2009 hebben Toyota medewerkers en hun families de allereerste boompjes aangeplant om een groenere fiets- en wandelweg uit te bouwen tussen Toyota’s Technical Centre in Zaventem en het Europese hoofdkantoor in Evere,” aldus Masahisa Nagata, Executive Vice President TME. “Hiermee zetten we ons beleid om in concrete daden die bijdragen tot de verrijking van de lokale gemeenschap waar Toyota activiteiten heeft.”

Bron:
Vlaamse Landmaatschappij