Themadag Goed Groen over praktische groene oplossingen

Op 29 september wordt bij Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO) in Lelystad de themadag ‘Goed Groen’ georganiseerd voor groenspecialisten en beleidsmedewerkers van gemeenten.

Zoekt u als specialist groen of beleidsmedewerker voor uw gemeente slimme, praktische oplossingen voor een aantrekkelijke en veilige woonomgeving waarin het openbaar groen verschillende functies kan vervullen? Kom dan kijken en ervaringen uitwisselen over innovatieve en inspirerende voorbeelden van duurzame onkruidbeheersing, slimme sortimentskeuze voor schone lucht en meer biodiversiteit. Luister naar concrete ervaringen van collega’s hoe lokale voedselproductie kan bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk.

Laat u inspireren door De Groene Stad met ‘Richtlijnen voor de Groene Stad’. Beleef de rondgang langs demoveldjes voor innovatieve onkruidbeheersing en testopstelling voor duurzame (groene) energie.

 

Workshops
De lunch met een leerplein en een bedrijvenmarkt biedt volop gelegenheid voor kennisuitwisseling. In de middag is er keuze uit 4 verdiepende workshops:

  1. Biodiversiteit in de stad
  2. Duurzame onkruidbeheersing
  3. Slim groenontwerp en –beheer
  4. Stadslandbouw voor leefbaarheid in de wijk

Heldere oplossingen
Op al deze terreinen biedt PPO een verrassende aanpak en heldere oplossingen. Benaderingen die in de agrarische wereld zijn ontwikkeld blijken ook voor gemeentes praktisch en bedrijfseconomisch interessant.

Deelname aan deze dag kost € 50 incl lunch, workshop en borrel.

Aanmelden »

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.