Studiereis Bouwen met Groen en Glas naar Hannover

Op 13 en 14 oktober organiseren Bouwen met Groen en Glas in samenwerking met de Bond Nederlandse Architecten en het Productschap Tuinbouw een compacte tweedaagse studiereis naar Hannover.

Omdat niets zo verhelderend werkt als de eigen beleving, nemen wij u mee naar aantal uitgesproken Groen en Glas projecten, zodat u zelf de meerwaarde kunt ervaren van daglicht, zonnewarmte en groen in de gebouwde omgeving. Op het programma staan onder andere rondleidingen in het spraakmakende Finanz-IT van Haschler Jehle Architektur en de in de spectaculaire Norddeutsche Landesbank van Behnisch Architekten. Ook gaan we langs een aantal bijzondere voorbeeldprojecten van SANAA.

Kennis en inspiratie
Tijdens de reis introduceren de meereizende BGG experts op een interactieve manier de materie. U krijgt de laatste kennis over en inzicht in de samenhang van daglicht, zonnewarmte en groen, gebruikerseisen en –wensen, technieken, materiaalkeuze en het (integrale) ontwerpproces.

Voor wie
De reis richt zich op een heterogeen gezelschap van architecten, adviseurs, beleidsmakers en experts uit de ontwerp-, bouw- en groensector. Juist deze mix aan disciplines draagt bij aan vergroting van uw kennis en netwerk. Bovendien is een goede inbedding van groen en daglicht in de gebouwde omgeving onlosmakelijk verbonden met de krachtenbundeling van zowel de ontwerp- als de bouw- en groensector.

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma, docenten, de reis  en mogelijkheden om aan te melden klik hier »

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.