Stadslab Leiden helpt met Singelpark

Het Singelpark Leiden moet het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland worden. Dat vindt Stadslab Leiden, een denktank van 400 betrokken creatieve professionals uit Leiden.

Stadslab wil meehelpen om de ambities te verwezenlijken. Een speciaal voor het project geformeerd team heeft daarom aangeboden om samen met de gemeente Leiden een internationale designcompetitie uit te schrijven, fondsen en sponsors te werven, een vriendenvereniging op te zetten en een communicatiecampagne te ontwikkelen.

Volop kansen om Leiden op de kaart te zetten
“We zijn blij dat de gemeente het plan heeft opgepakt om een park met een doorgaande Singelpromenade langs de singels aan te leggen”, aldus Jeroen Maters, coördinator van het Stadslab-projectteam. “We zien volop kansen om onze stad daarmee nationaal en internationaal op de kaart te zetten en economische winst te boeken. Naast de belangrijke rol die het park heeft en kan krijgen als groene, recreatieve omgeving voor omwonenden en andere inwoners van de stad.”

Meer informatie

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.