Spannende bomentocht door Zuiderpark Rotterdam

Alle kinderen in Rotterdam hebben voor de vakantie een Jeugd Vakantiepaspoort gekregen. Met het paspoort kunnen de kinderen allemaal leuke dingen doen, zoals een gps-tocht door het Zuiderpark maken. Het is een interactieve tocht die lijkt op een computerspelletje en is voor kinderen vanaf groep 6 en hun ouders. Tijdens de GPSroute i-Beleefpad leren kinderen allerlei wetenswaardigheden over bomen

De tocht gaat dwars door het park van het Zuiderpark Avonturen Point (ZAP) naar de kinderboerderij. Met de wind in de haren en modder aan de schoenen, leren kinderen onderweg meer over bomen. Tijdens de tocht ontmoeten de kinderen boomhelden waaronder de stoere Boom van een Vent die zijn ware liefde nog niet heeft gevonden. En Slanke Den, die trots is op haar mooie figuur en naalden.  De boomhelden helpen de kinderen rampen bestrijden zoals droogte, overstromingen, storm en brand. Een spannend avontuur in de buitenlucht!

Kinderen krijgen met het Jeugd Vakantiepaspoort 40 % korting op de GPS-route, dus € 3,- in plaats van € 5,-.

 

Tijdens de GPSroute i-Beleefpad leren
kinderen allerlei wetenswaardigheden over bomen

Bron:
Charlois Deelgemeente Rotterdam

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.