Rotterdam loopt warm voor meer groen in de stad

Wat wordt de mooiste groene plek van Rotterdam? Drie plekken dingen mee voor het Groene Doel 2011. De verkiezing voor het groene doel waarvoor de deelnemers aan de Groene Loper 010 op 24 september warm lopen, is gestart.
Deelnemers kunnen aangeven op welke locatie zij meer groen willen zien.

De Groene Loper 010 is een ontdekkingstocht naar de groene ziel van Rotterdam. Iedereen die meeloopt wordt gevraagd zich in te schrijven en met deze bijdrage wordt meer groen in de stad gerealiseerd.

 

 

 

 

 

 

Er zijn drie plekken genomineerd waar mensen op kunnen stemmen. Via de site www.groeneloper010.nl kan men kiezen op:

Wat is de Groene Loper 010?
De Groene Loper 010, die op zaterdag 24 september wordt gehouden, is een ontdekkingstocht naar de groene ziel van de stad. Van Zevenkamp tot de Tuin aan de Maas loopt de route bijna helemaal door het groen. Overal zijn mensen met elkaar aan de slag in stadslandbouwprojecten, natuurgebieden, volkstuinen, op groene daken en groene schoolpleinen. Iedereen die meedoet aan de Groene Loper 010 wordt gevraagd zich in te schrijven en zo met een kleine bijdrage aan nieuw groen in de stad bij te dragen. De deelnemers wandelen dertig kilometer, maar voor wie minder ver wil lopen,  zijn er slenterroutes langs groene hotspots waar overal activiteiten plaatsvinden.

Initiatiefnemers
De Groene Loper 010 is een initiatief vanPlant Publicity Holland en Gudrun Feldkamp en  wordt mogelijk gemaakt door Stichting Volkskracht, Vestia Noord, Rabobank, Woonstad Rotterdam, Plant Publicity Holland en Notariskantoor Van Spreeuwel.

Voor meer informatie:

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.