Praktische wetenschap voor boomprofessionals

Op 10 november 2010 vindt in Lunteren de derde Nederlandse Boominfodag plaats, het enige onafhankelijke podium voor boomprofessionals in Nederland. De Nederlandse Boominfodag is hét congres waar wetenschappelijke en praktische kennis over bomen wordt samengebracht. Vooraanstaande sprekers zullen inspirerende lezingen en presentaties verzorgen.

Onder de sprekers bevinden zich grote namen: prof. dr. Claus Mattheck (Universität Karlsruhe), dr. ir. Joke Fransen (Expertgroep Eikenprocessierups) en dr. Edward F. Gilman (University of Florida, USA). Tijdens de dag is volop ruimte voor discussie en ontmoeting. Bezoekers krijgen een lunch aangeboden en de dag wordt afgesloten met een buffet.

Praktijk voor iedereen
De diverse sprekers verzorgen op een luchtige manier relevante, wetenschappelijke presentaties en workshops. Tot de doelgroep behoren boomverzorgers, boomkwekers, boomtechnische onderzoekers en boombeheerders van bomen, evenals beleidsmakers. Tevens zal Edward F. Gilman de dag na het congres een praktische workshop verzorgen.

 

Partners
De voorbereidingen voor het congres op 10 november zijn inmiddels in volle gang. De branchevereniging VHG en de Floriade 2012 zijn de congrespartners van de Boominfodag.  

Informatie
Meer informatie over sprekers, de programma’s en de organisatie vindt u op www.boominfodag.nl, waar u tevens uw toegangskaarten kunt bestellen. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie over de voorgaande edities.