Plantion Ede geeft rotonde groene uitstraling

Met het doorknippen van een lintje heeft wethouder Breunis van de Weerd vrijdag de nieuwe rotonde op de toegangsweg naar Plantion, op het Bedrijventerrein A12 in Ede, officieel in gebruik gesteld. Plantion ‘adopteert’ de rotonde samen met enkele partners, en zorgt ervoor dat deze het hele jaar door mooi is aangekleed met bloemen en planten.

Met dit initiatief geeft Plantion iets terug aan de gemeente Ede als dank voor het welkom in de stad en voor het creëren van een uitstekend vestigingsklimaat. Algemeen directeur André van Kruijssen: “Vanaf dag één voelt Plantion zich in Ede thuis. De gemeente is erg betrokken bij ons bedrijf en de contacten zijn plezierig. Dat is veel waard.”

Aanvoerders
De groenproducten voor de aankleding van de rotonde zijn afkomstig van enkele aanvoerders van Plantion, onder wie Kwekerij Davelaar. Het bedrijf Flower Shower levert de bloemen en planten op ‘palen’. De aanleg en het onderhoud zijn in handen van Permar, een groenbedrijf in Ede.

Certificaat
Bij de gelegenheid overhandigde Hans Monster, verkoper Groen & Schoon bij Permar, aan André van Kruijssen het certificaat ‘Maatschappelijk gemaakt’. Dit geeft aan dat de aanleg en het onderhoud van de beplanting worden verricht door een bedrijf dat producten en diensten levert door mensen met een beperking. Naast de werkzaamheden aan de rotonde verzorgt Permar ook het groenonderhoud op het terrein van Plantion.

Plantion
Plantion is een moderne, complete en duurzaam gebouwde marktplaats voor bloemen en planten.

Bron:
Plantion