McDonald’s in Lemmer vergroend

McDonald’s Lemmer heeft een totale metamorfose ondergaan. Zowel het interieur als de parkeerplaats, tuin en het terras zijn volledig gerenoveerd. De gasten reageren bijzonder enthousiast op de nieuwe, groene omgeving.

Eigenaar Ronald Zuiderveld: “Ons interieur is geheel veranderd van thematisch naar algemeen met een moderne en strakke inrichting. Wij hebben ook de buitenboel stevig aangepakt. In de zomer krijgen wij hier veel toeristen op doorreis over de vloer en op ons zonnig terras is het goed vertoeven. Het nieuwe terras is behoorlijk vergroot en is onder andere voorzien van dakplatanen en lavendel. Door de toepassing van groen hebben we het terras een rustgevende, groene, natuurlijke maar ook strakke uitstraling gegeven.

 

 

 

Kant en klare beukenhaag
Om voor onze klanten visueel onaantrekkelijke zaken zoals de fietsenstalling voor het personeel en een opslagruimte aan het oog te ontrekken, hebben we gekozen voor kant en klare beukenhagen, in totaal 25 meter. Die passen perfect bij het bestaande groen. Bij de fietsenstalling is gekozen voor een haag van 1 meter hoog en bij de opslagruimte voor 1,55 meter hoog. De kant en klare hagen geven onmiddellijk een volwassen uitstraling en kunnen jaarrond geplant worden. Ideaal, want onze gasten verwachten een McDonald’s die direct groen is.”

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.