Informatiemiddag voor Vereniging van Eigenaren over groene daken in Rotterdam

Rotterdam stimuleert met een subsidieregeling de aanleg van zoveel mogelijk groene daken. Ook een Vereniging van Eigenaren kan van deze regeling gebruikmaken. Bij een VVE moet daar gezamenlijk over besloten worden.

Welke juridische zaken komen daar bij kijken? Gaat het om verbetering of over onderhoud van de woning? Wat betekent dit voor de vereiste stemverhouding tijdens de ledenvergadering? Hoe kan een grooteigenaar zoals een woningcorporatie bij de wens voor een groen dak betrokken worden? Kan ik ook zonnepanelen op het groene dak zetten? Op deze en andere vragen kunt u tijdens de speciale informatiemiddag op het groene infodak kosteloos advies inwinnen.

Zo zijn er adviseurs van VVE 010 en een VVE-beheerder van Woonstad aanwezig. Maar ook als u meer wilt weten over de subsidieregeling groene daken en de soorten groene daken bent u van harte welkom. Adviseurs van het Informatiepunt Duurzaam Rotterdam en leveranciers van groene daken en zonnepanelen zijn op het groene infodak om u meer informatie te geven.

Locatie: dakterras Engels (Groothandelsgebouw)
Datum: zondag 2 september 2012
Tijd: 12.00 – 16.00 uur (inloop)

Dakterras 
De informatiemiddag vindt plaats op het dakterras van Engels op het Groothandelsgebouw. Op dit gezellige terras kan iedereen genieten van de voordelen van een groen dak in een stedelijke omgeving als Rotterdam Centrum. Om het dakterras te bereiken neemt u de lift in hal A (Stationspleinzijde) naar de 7e verdieping, volg daarna de borden naar het dakterras.
 

Bron:
Gemeente Rotterdam