Groenste Stad van Nederland organiseert Groenste Bruiloft van Nederland

Onder het motto ‘Voor elkaar gezwicht? Vlaardingen geeft het groene licht!’ organiseert de gemeente Vlaardingen een groene trouwwedstrijd onder Nederlandse paren. De burgemeester van Vlaardingen nodigt elk stel dat elkaar lief heeft én van de natuur houdt uit om mee te dingen naar de Groenste Bruiloft van Nederland.

Vlaardingen is door de stichting Entente Florale in oktober 2009 uitgeroepen tot de Groenste Stad van Nederland. Daarom staat de jaarlijkse trouwwedstrijd in 2010 in het teken van groen en natuur. Vlaardingen geeft geliefden de kans een gratis groene huwelijksvoltrekking te winnen op een herenboerderij met boomgaard in Vlaardingen. De burgemeester van Vlaardingen voltrekt het huwelijk, om 13.00 uur op 21 juni 2010, de dag dat de zomer begint en waarop de natuur in volle bloei is.

Bloemrijke gedecoreerde trouwlocatie
Naast een gratis huwelijksvoltrekking kan het winnende stel genieten van een bloemrijk gedecoreerde trouwlocatie, een sfeervol trouwboeket en corsages, een uniek groen trouwboekje, een natuurpakket en een cheque van 500 euro om aan de groenste bruiloft te besteden. En de gemeente biedt een fotoreportage in het Vlaardingse groen aan, mét desgewenst een kus onder een in Vlaardingen groeiende maretak.

Groene koppels gezocht
De gemeente Vlaardingen is voor de trouwwedstrijd op zoek naar nog ongehuwde koppels die betrokken zijn bij de natuur en die milieubewust leven. Kortom: partners van wie de levensloop groen gekleurd is en bij wie een groen huwelijk naadloos aansluit.

Aanmelden voor 31 januari 2010
Geïnteresseerde natuurminnende koppels kunnen zich vóór 31 januari 2010 aanmelden. Het aankomende bruidspaar met de beste motivatie om groen te trouwen wint. Een deskundige jury maakt de uitslag bekend op vrijdag 12 februari 2010, net voor Valentijnsdag. Zowel bewoners van Vlaardingen als buiten Vlaardingen kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Meer informatie over de Groenste Bruiloft van Nederland, de voorwaarden en het aanmeldingsformulier staan op www.vlaardingen.nl/trouwen.

Verrassend groen Vlaardingen
Meer weten over de verkiezing tot Groenste Stad van Nederland, vindt u hier »

Bron:
Gemeente Vlaardingen