Groenruil: verbindende schakel tussen particulieren, overheden en bedrijven voor een groene leefomgeving

Stichting Groenruil is als nieuw initiatief de centrale verbindende schakel tussen organisaties, instellingen, particulieren, overheden en bedrijven die zich inzetten voor een groene leefomgeving en natuurbehoud.

Door deze verbindende schakel wil Stichting Groenruil de onderlinge samenwerking vergroten. Door particulieren en bedrijven bij groene activiteiten te betrekken wordt het besef van natuur en groenbehoud vergroot en kunnen middelen worden aangewend die een groter resultaat hebben op het behalen van groene doelstellingen.

Groenruil exploiteert twee initiatieven:
1. www.groenruil.nl is de publieke virtuele marktplaats voor inrichting en onderhoud van groenvoorzieningen, parken en (particuliere) tuinen. Het concept is gebaseerd op een interactieve website, waarbij particulieren, bedrijven en overheden flora en tuinartikelen kunnen aanbieden.

2. Stichting Groenruil is bezig om de website www.groenbeweegt.nl voor groene projecten te creeëren waar groene initiatieven worden aangemeld en waar alle betrokken partijen samenwerken aan de realisatie.

Klik hier voor meer informatie »