Groene Stad centrale thema vakbeurs GrootGroenPlus

Ook dit jaar is De Groene Stad het hoofdthema op de internationale vakbeurs GrootGroenPlus in Zundert. Als subthema is dit jaar gekozen voor Park & Voortuin. De vakbeurs is sterk gericht op het openbaar- en institutioneel groen.

Op woensdagochtend 5 oktober zal Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, de beurs openen. Brinkman zal in zijn toespraak het belang en de toegevoegde waarde van het groene product voor de rode wereld (bouwsector) onderstrepen.

Groene Stad Award
Tijdens de opening zal hij ook de Groene Stad Award uitreiken aan het winnend project van de gelijknamige ontwerpprijsvraag. Deze prijsvraag, een initiatief van Plant Publicity Holland en Branchevereniging VHG, is bedoeld om de integrale samenwerking in de bouwkolom te bevorderen. De heer Brinkman is een sterk voorstander van deze integrale samenwerking in de bouwkolom van opdrachtgever tot en met groenvoorziener en boomkweker. Hierdoor wordt het groen al in een vroegtijdig stadium bij de ontwikkeling van bouwprojecten meegenomen in de plannen.

Magazine De Groene Stad
De nominaties en het winnende project zijn uitvoerig beschreven in het nieuwe magazine: De Groene Stad. Dit magazine kent een oplage van 34.000 stuks en zal onder meer verspreid gaan worden onder gemeenten, provincies, politici, waterschappen, projectontwikkelaars, (landschaps)architecten, hoveniers en grootgroenvoorzieners, boomkwekers, onderwijs- en kennisinstellingen, de bouwsector en in de gezondheidswereld. Het magazine is op de beursvloer aan de Berkendreef in stand 255 van Plant Publicity Holland te verkrijgen.

Openingstijden
De vakbeurs wordt gehouden van 5 t/m 7 oktober in Zundert aan de Meirseweg 48 (4881 MJ).Bezoekers kunnen zich hier voorregistreren voor gratis toegang »

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.