Excursie nieuwbouw Christelijke Agrarische Hogeschool Dronten

Op woensdag 14 december organiseert Bouwen met Groen en Glas een excursie naar de nieuwbouw van de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. In dit gebouw maken groen en glas deel uit van het systeem.

Het nieuwe hoofdgebouw is eigenlijk een gebouw binnen een gebouw. Het schoolgebouw is onder een kas geplaatst, die samen met de groentoepassingen een energetisch systeem vormt. De ruimte die ontstaat tussen het binnen- en buitengebouw functioneert als een groene verblijfs- en ontmoetingsruimte, die zich over verschillende niveaus uitstrekt.

Op het programma staan onder andere een toelichting van de architect en een presentatie van de schooldirecteur. Ook krijgt u een rondleiding door de nieuwbouw.
 

 

 

Meer informatie


Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze excursie door een mail te sturen naar Lisanne Wolter, Bouwen met Groen en Glas, onder vermelding van naam, organisatie, factuur- en adresgegevens en het (mobiele) telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Er kunnen maximaal 30 deelnemers mee.

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.