Elco Brinkman overhandigt de Groene Stad Award

Op 5 oktober zal de voorzitter van Bouwend Nederland Elco Brinkman de Groene Stad Award overhandigen op de vakbeurs GrootGroenPlus in Zundert. Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal hij de beurs officieel openen.

Foto: Rene van den BurgHet doel van De Groene Stad Award is dat ontwikkelaars, bouwpartijen en stedenbouwkundigen gaan inzien dat integrale samenwerking tussen de sectoren rood en groen nodig is om een leefbare omgeving te creëren. De leefbaarheid in het stedelijk gebied is nauw verbonden met een goede inpassing van groene ruimten.Plant Publicity Holland en VHG hebben hiervoor speciaal de Groene Stad Award in het leven geroepen. De prijsvraag wordt georganiseerd onder de neutrale paraplu van de stichting Entente Florale Nederland. De nominaties worden binnenkort bekendgemaakt. Meer over De Groene Stad Award »

 

 

Hoofdthema Groene Stad
Net zoals afgelopen jaar en het volgend jaar is het hoofdthema van de Zundertse vakbeurs ‘De Groene Stad’. Hierbij staan de belangrijke functies die het levend groen heeft op economisch en maatschappelijk gebied centraal.

Subthema Park en Voortuin
Als subthema is gekozen voor ‘Park & Voortuin’. Dit wijst enerzijds op de belangrijke functie van het groen in de recreatie en van het belang van goed aangelegde en verzorgde tuinen.De voortuin is mede gezichtsbepalend voor het beeld van de straat en wijk. De deelnemers wordt gevraagd om in hun stad op dit thema in te haken. Ook GrootGroenPlus zelf zal op diverse plekken in de beurs ook aandacht aan het thema besteden.

Aanmelden GrootGroenPlus
De internationale vakbeurs GrootGroenPlus vindt plaats van 5 t/m 7 oktober in Zundert. Aanmelden voor deze beurs kan via de voorregistratie »

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.