Een tuin geeft kleur aan je leven

Met een tuin geef je letterlijk en figuurlijk een ongekende hoeveelheid kleur aan je leven. Het is een bijzondere en uitdagende plek waar de mogelijkheden, ongeacht de afmeting van de tuin, tot aan de hemel reiken. Wie er voor gaat, wacht een rijke beloning; een groene en bloeiende oase dichtbij huis waar het gonst van de vlinders, bijen en ander vliegvolk.

De website www.colour-your-life.nl geeft online uitgebreide informatie over de tuin en tuinplanten. Iedere maand wordt een nieuw sfeervol thema toegevoegd aan de site.  Voor iedere tuinbezitter of zelfs balkonbezitter is er volop inspiratie te vinden. Tot en met instructiefilmpjes over snoeien en planten.

Voor het vak
Voor de vakhandel is er een speciaal ingericht website gedeelte waar alle promotiematerialen staan om de thema’s op de winkelvloer in te richten.

Voor de pers is eveneens (na registratie) een uitgebreide informatie voorhanden.

 

Internationale campagne
Colour your life is een internationale campagne ter promotie van tuinplanten. Deze campagne is gestart in 2010 in tien Europese landen, en wordt in de landen Nederland, Engeland, Duitsland en Frankrijk mede ondersteund door de EU. Per land is een aparte promotiekalender ingericht, met voor iedere maand een tuinplant of plantengroep in de promotie.  Voor een overzicht www.colour-your-life.eu »