Boskoopse boomkwekers openen hun deuren voor geïnteresseerden

Dat Boskoop op wereldschaal de bakermat van de tuinplant is, is in het boomkwekerijvak bekend. Voor veel consumenten en omwonenden is dit een verrassing en ook de politiek lijkt dit ondanks de Greenport-status nog wel eens te vergeten. Om hun trots te tonen, openen diverse kwekers daarom op zaterdag 18 juni hun deuren voor het grote publiek.

“We maken een prachtig product op een moderne manier met veel kennis van zaken en dat willen we graag aan iedereen laten zien”, aldus één van de organisatoren van het evenement.

Grote verscheidenheid
Alle aan de open dag deelnemende bedrijven zijn gevestigd aan de Insteek in Boskoop. 

Voor deze opzet is gekozen zodat bezoekers te voet de grote verscheidenheid van de boomkwekerij kunnen ontdekken. Dit boomkwekerijgebied is enkele jaren geheel opgeknapt en is een voorbeeld van de moderne bedrijfsinrichting en infrastructuur. Het gebied voldoet geheel aan de eisen van deze tijd en laat  zien dat werken, wonen en ondernemen goed samengaan.

De kwekerijen rondom de Insteek zijn op 18 juni van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Naast tuinliefhebbers en omwonenden zijn vakgenoten natuurlijk van harte welkom.

Meer informatie over de openen kwekerijdag »

——————————————————————————–

Deze website is powered by Plant Publicity Holland, Groenforum Nederland en wordt mogelijk gemaakt door Productschap Tuinbouw.