Bomen planten in Annie M.G. Schmidtpark in Lansingerland

Op woensdag 25 november 2009 worden door wethouder Hans de Rijke, samen met kinderen van verschillende scholen in Lansingerland, bomen geplant in het Annie M.G. Schmidtpark.

In het centrale deel van het park, tussen de Berkelseweg en de Boterdorpseweg, vinden de meest zichtbare activiteiten op dit moment plaats: men is bezig met grondwerkzaamheden, aanleg van drainage en de aanleg van een wandelpad. De werkzaamheden worden uitgevoerd nabij de toekomstige wandelboulevard langs het zwembad.

In dit gedeelte van het park komen 37 bomen te staan waarvan er op woensdagochtend 25 november tien geplaatst worden, in aanwezigheid van wethouder Hans de Rijke en samen met kinderen van verschillende scholen in Lansingerland.

 
Groene oase in aantrekkelijke woonomgeving
Met het Annie M.G. Schmidtpark heeft Lansingerland er over een paar jaar een mooi groot park bij. Het wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud; een mooie groene oase in een aantrekkelijke woonomgeving. Dit park wordt in gedeelten aangelegd en zal naar verwachting eind 2012 klaar zijn.

Bron:
Gemeente Lansingerland