Grote namen op Future Green City 2015

De eerste editie van Future Green City start op dinsdag 24 november in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Het driedaagse event staat volledig in het teken van een goede en duurzame stadsinrichting.
Future Green City heeft een uitgebreid programma van voordrachten om kennis te delen, netwerkbijeenkomsten en speeddates maar ook inspirerende exposities zoals de Expositie ‘Volkstuinen als Groene Motor’. Op het vakevent tonen ruim honderd producenten hun noviteiten voor een stad met toekomst.
Future Green City geeft met dagthema’s en toonaangevende sprekers elke dag een ander accent aan het evenement. Onder andere kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde en landschapsarchitect Niek Roozen spreken dinsdag 24 november over ‘Groen in de stad’. Op woensdag 25 november vertellen onder meer Wico Ankersmit (directeur Vereniging Bouw- en woontoezicht), Jelle Reumer (Bureau Stadsnatuur Rotterdam) en economisch geograaf Gert-Jan Hospers over het thema ‘Stedelijke ontwikkeling’. Donderdag 26 november staat ‘Watermanagement’ centraal met sprekers als deltacommissaris Wim Kuijken en Hugo Gastkemper (directeur Stichting Rioned).
Praktisch
Future Green City 2015 is van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 november geopend van 10.00-17.00 uur in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Toegang is gratis na voorregistratie via de site. Toegangsprijs aan kassa bedraagt € 25,- per dag. Kijk voor actuele informatie, programma updates en een overzicht van sprekers en exposanten op www.futuregreencity.nl.
Future Green City is een initiatief van de Vereniging Stadswerk Nederland en Branchevereniging VHG en vindt plaats in het kader van het Jaar van de Ruimte.