Griffioen Wassenaar

Vasteplantenkwekerij Griffioen Wassenaar is een familiebedrijf met ruim 95 jaar passie en ervaring met de teelt van vasteplanten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen behoort tot de kernwaarden van ons bedrijf aldus Bert Griffioen.

Bert Griffioen over zijn keus om De Groene Stad te ondersteunen:

‘Net als vele andere mensen van goede wil staan we regelmatig stil bij de vraag: “Hoe laten we de aarde achter voor volgende generaties?” We zetten ons al langer op verschillende manieren in om een bijdrage te leveren aan een betere, ‘groenere’ wereld. Dat komt terug in onze bedrijfsvoering, in ons sortiment en in het goed doordachte ‘GreentoColour®’-programma. Duurzaamheid is een belangrijk vertrekpunt in ons denken en doen. Wij vinden dat deze opvatting al jaren op een goede, creatieve en inhoudelijke manier wordt uitgedragen door stichting De Groene Stad. Het is een belangrijk initiatief dat geboren is in de groene sector. Aan de verdere groei van De Groene Stad dragen we als Griffioen graag een steentje bij’.

Onder de naam GreentoColour® bedient Griffioen de openbaar groen markt. Het inmiddels in gemeenteland bekende vasteplantenconcept GreentoColour® staat garant voor kleurige en onderhoudsarme beplantingen in de openbare ruimte. Bovendien dragen de vasteplanten sterk bij aan de biodiversiteit. Onder de naam Hello Garden worden vasteplanten geleverd aan retailers in Europa.

De combinatie van twee totaal verschillende activiteiten met hetzelfde product, vasteplanten, het maatschappelijk verantwoord ondernemen plus het continue denken vanuit de belangen van de klant en opdrachtgever maken Griffioen Wassenaar tot een uniek bedrijf.

www.greentocolour.com

www.griffioenwassenaar.nl